Steg 1/3: Sykkel

E-Green P2 Classic
E-Green P2 Classic m/10,4 Ah batteri

P2 Classic har en klassisk dyp ramme i aluminium, med bredt sete for ekstra komfort og justerbart styre for oppreist sittestilling.
Se tekniske spesifikasjoner

Tjenester

Forsikring Forsikring
Lukk

Forsikring

Med skadeforsikring og tyveriforsikring fra NAF MOV kan du sove trygt om nettene. Blir du frastjålet sykkelen får du ny, og skader du den fikser vi den.

Veihjelp
Lukk

Veihjelp

NAF er kjent for sin gode veihjelp for bil, og i NAF MOV får du tilgang til denne tjenesten for deg og din elsykkel 24 timer i døgnet, sju dager i uken. Vi fikser dekket ditt om du punkterer, og vi kjører deg til jobb om du går tom for batteri.

Community
Lukk

Community

I vårt community møter du likesinnede elsyklister som er ute etter gode tips og triks. Her finner du nyttig informasjon for deg som elsyklist.

Se vilkår for delkasko og fullkasko.

Velg din størrelse
Sykkel kr. 12999,–

Tjenester kr. 0,– / mnd

Tjenester i februar er inkludert i kjøpsprisen. Se salgsbetingelsene og abonnementsvilkår til NAF MOV for nærmere detaljer.

Tekniske spesifikasjoner

E-Green P2 Classic kommer levert med 10,4 Ah batteri. P2 Classic leveres med Shimano Nexus 3 gir med pedalbrems. Modellen er også klargjort for kurv. El systemet og motor er levert av den Danske produsenten Promovec og er tilpasset vårt nordiske klima med unike løsninger og design. Motoren i forhjulet gir et jevnt drag og yter 250W, 5LED displayet er meget brukervennlig og indikerer både effekt, batterinivå og har «walk assist» funksjon. P2 Classic vil være det riktig valget for de som ønsker en lett klassisk sykkel med lavt innsteg, men som vil ha litt ekstra hjelp spesiellt i motbakker. Kun batteri for bagasjebrett av merke Promovec vil passe P2 Classic.

Sjekk ut de andre syklene

 • Tour

 • Sport

 • City

  Merida eSpresso Steps 600 EQ City
 • Steps

  Big Seven Steps
 • E-Green Gent

  E-Green P3 Hybrid Gent
 • E-Green Tour

  E-Green P3 Hybrid Tour
 • E-Green P2 Classic

  E-Green P2 Classic Hovedbilde