En tjeneste fra NAF
Stjålet

Her kan du melde om tyveri

Når uhellet er ute og en sykkel er stjålet, er enkel rapportering og rask saksbehandling viktig for den uheldige eieren. Hos oss tar saksbehandlingen normalt inntil 5 virkedager. Husk at du også må anmelde tyveriet til politiet før du melder skaden til oss. Politianmeldelse gjøres enkelt på politiet sine nettsider. Vi trenger anmeldelsesnummer for å behandle saken din, og det må oppgis i skjemaet nedenfor. Fyll ut skjemaet under for å opprette forsikringssak:

Lurer du på noe vedrørende din anmeldelse? Ring Gjensidige 915 03 100, oppgi forsikringsnummer 86668527.

Etter at skaden din er opprettet vil Gjensidige Forsikring ASA ta kontakt med deg dersom de ønsker ytterligere informasjon, f.eks kvittering på sykkelen.


Om sykkelen

Anmeldelsesnummer får du når du har anmeldt tyveriet til politiet (anmeldelse gjøres enkelt på politiet sine nettsider). Dette nummeret trenger vi for å kunne behandle saken din.

Ditt NAF MOV ordrenummer står i bekreftelsesmailen du fikk da du bestilte forsikringen.

Pris for tilsvarende sykkel i dag / del av sykkel som er stjålet eller ødelagt i forbindelse med forsøk på tyveri. Dersom sykkelen kan repareres ber vi om reparasjonskostnaden.

Kontaktinformasjon

Informasjonen i dette skjemaet oversendes Gjensidige.

I kontakt med Gjensidige om forsikringssaken må du oppgi forsikringsnummer 86668527. Gjensidige kan nås på telefon 915 03 100.