NAF Sykkel
Veihjelp: 08 505

Sykkelforsikring for alle slags sykler

NAF MOV sykkelforsikring gjelder nå også for alle slags sykler
Av: Marte Aarland Nyhus

Siden vi lanserte NAF MOV elsykkelforsikring den 3.april 2018 har mange spurt oss om ikke forsikringen også kan gjelde for vanlige sykler. Til dere har vi nå en gladnyhet! Vi utvider nå forsikringen til å gjelde alle slags sykler.

Gode omtaler og tilbakemelding

Mange elsyklister har bestilt og takket oss for forsikringsproduktet. Ulike medier har skrevet i varme ordlag om NAF MOV. Blant annet skrev Dinside.no; -NAF MOV er den beste forsikringen for deg med dyr elsykkel (april 2018).

Vanlige syklister har lagt merke til dette og etterspurt om forsikringen også kan gjelde for dem. Nå åpner vi opp, slik at forsikringen gjelder for alle mulige slags sykler. Fremdeles helt uten egenandel.

Priser og betingelser

Alle som har behov for å forsikre sin dyrbare sykkel kan gjøre det hos NAF MOV. Om sykkelen din blir stjålet, dekker vi tilsvarende sykkel slik at du raskt kan komme deg tilbake på to hjul. Forsikringen gjelder også om deler av sykkelen, som sete eller hjul, blir stjålet. Rapporter til oss, og vi ordner opp!

Koster sykkelen din under 30 000,- er prisen 129,- pr. mnd. (119,- for NAF-medlemmer). For sykler med verdi over 30 000,- er prisen satt til 209,- (199,- for NAF-medlemmer). Forsikringen gjelder både på privat og offentlig grunn, så lenge sykkelen er forsvarlig fastlåst. Vi har ingen krav til låstype.

Bestill forsikring