En tjeneste fra NAF

NAF MOV hjelper Sindre langs veien

Av: Viktoria Andresen

Sindre har fått hjelp langs veien tre ganger i år og er strålende fornøyd med tjenesten. –Helt fantastisk, sier han om sin opplevelse med bergingen.

Ferdig fikset til etter jobb

Første gang Sindre trengte hjelp var han på vei til jobb. Kjedet hans røk, så han trillet sykkelen til kontoret og ringte NAF MOV etter hjelp, som kom og hentet sykkelen.

– De kom og tok med sykkelen til et verksted og da jeg var ferdig på jobb var sykkelen klar for henting og jeg kunne sykle hjem igjen, forteller Sindre om sin første berging.

Rask til unnsetning

Midt i juli var han i byen og fikk en punktering på bakdekket. Han ringte etter hjelp som kom veldig raskt og kjørte Sindre med sykkelen hans til et verksted.

– Andre gangen var jeg strandet i sentrum. Har jo lastesykkel og den blir ganske tung å trille. Det var midt i juli og jeg fikk hjelp kjempefort, så det var helt supert.

Hjelpen kom hjem til han

Sist Sindre trengte hjelp punkterte bakdekket igjen, ikke så langt hjemmefra. Han fikk trillet sykkelen hjem og ringte NAF MOV. Denne gangen måtte han vente en liten stund, men fordi han var hjemme og bergeren holdt han oppdatert underveis, syntes han ikke det gjorde noe

– Jeg ventet litt lenger på hjelp den siste gangen, men bergeren ringte og sa at det var veldig mye å gjøre, og siden jeg var hjemme, gikk det helt fint.

Bestill forsikring