En tjeneste fra NAF

NAF hjalp Kristin kjapt på sykkelen igjen

Av: Viktoria Andresen

Kristin var på langtur med elsykkelen sin da hun fikk problemer og måtte ringe NAF sykkelreparasjon. –Takk og pris! Sykkelen ble reparert der og da.

Full stopp langs Glommastien

Tidlig en onsdag morgen tok Kristin toget fra Oppegård til Sarpsborg for å sykle Glommastien med en venninne. De startet tidlig, for de skulle helt til Fredrikstad, og ville bruke god tid for å nyte naturen og opplevelsene langs veien. Etter de hadde tatt noen bilder av av de vakre omgivelsene, forteller Kristin at det ble full stopp.

– Jeg hentet kameraet fra sykkelvesken med stropper på for å ta noen bilder. Da vi syklet videre hadde jeg ikke sikret stroppene ordentlig så den surret seg rundt hjulet og plutselig funket ikke sykkelen.

Ringte reparasjon langs veien

De fikk trillet sykkelen til nærmeste bilvei og ringte NAF for hjelp. Siden Kristin var så langt hjemmefra, var hun veldig redd for at de skulle ta med seg sykkelen og levere den på et verksted i nærheten. Heldigvis kunne sykkelen repareres rett der langs veien.

– NAF-bilen kom ganske raskt og hadde verktøy med seg. Han skrudde av hjulet og fikset alt der og da. Vi ble så glade for å kunne sykle videre i det fine været til Fredrikstad og spise middag, sier Kristin fornøyd.

Trygt og godt med hjelp av NAF

Kristin er NAF-medlem, og fordi hun har en elsykkel hun ikke får inn i bilen, forteller hun at det er veldig trygt å ha muligheten til å få hjelp når hun trenger det.

– Jeg bor alene og det er veldig greit å kunne ordne opp på egenhånd, med NAF i ryggen. Skifte dekk og sånn, det kan jeg ikke. Så det føles trygt å kunne ringe til dere.

På tampen sier Kristin at hun er så glad i elsykkelen sin og at hun ofte tar den på lengre turer der hun kan nyte vakker natur. Hun skryter veldig av hvor vakker Glommastien er.

– Kan forresten anbefale alle å sykle langs nordsiden av Glommastien! Den på andre siden er enda finere. Den syklet jeg i fjor.

Bestill forsikring