NAF Sykkel
Veihjelp: 08 505

Liten sykkel, stor bil

Av: Eirik Aspaas

Det finnes mange gode grunner for å velge en forsikring med veihjelp inkludert.

En enkel punktering kan være vanskelig dersom man ikke har det rette verktøyet, eller hvis man er langt hjemmefra. Det fikk Arild Hansson (74) erfare da han kom hjem fra båttur.

– En punktert sykkel er noe de aller fleste klarer å fikse med tid og utstyr. Et punktert dekk på en elsykkel ni kilometer hjemmefra, uten utstyr, ble for komplisert, forteller Hansson. – Jeg hadde en bil stående hjemme, så jeg kunne jo fått noen til å hente den for så å hente meg og sykkelen, men så har jeg jo denne forsikringen med veihjelp inkludert, legger han til.

Enkelt og greit

Han slo nummeret til veihjelpen og traff på ei hyggelig dame. Etter litt venting var bilen fra NAF MOV på plass. – Det gjorde meg ingenting å vente litt. Da bilen kom ble den lille sykkelen min stroppet fast på den svære bilen, også ble jeg kjørt hjem. Tvers igjennom hele Oslo, forklarer han.

Hansson valgte NAF MOV først og fremst fordi det var billig i forhold til de andre forsikringene han oppsøkte. At veihjelp er inkludert var også en god grunn for ham. – En sykkelforsikring med veihjelp er unikt. At forsikringen er uten egenandel var også et stort pluss. En sparer fort noen tusenlapper dersom man skulle være uheldig, sier han.

Aktiv helårssyklist

Arild Hansson er en aktiv syklist, og forteller at han sykler opp mot 500 kilometer i måneden. – Sykling er veldig deilig. Jeg bor midt i Oslo, og har bil, men den trenger jeg ikke i hverdagen. – Sykkelen bikket 12.000 kilometer her om dagen, så jeg er veldig aktiv, og sykler hele året. Uansett vær, avslutter han.

Bestill forsikring