En tjeneste fra NAF

Elsyklist Solveig har tatt frem sykkelen!

Av: Viktoria Andresen

Elsyklist Solveig har tatt frem sykkelen sin tidlig i år. Hun synes det er fin måte å komme seg ut på nå som man ikke skal ta offentlig transport. Så lenge helsemyndighetene sier det er greit å sykle, kan hun komme seg rundt uten å være nær andre.

Godt alternativ til kollektivtransport

Forrige dagen hadde Solveig et ærend på andre siden av byen og siden vi nå må holde oss unna hverandre og helst unngå kollektivtransport, børstet hun av støvet på elsykkelen sin.

–Nå når buss og t-bane ikke er et alternativ, kan jeg komme meg rundt og holde meg i aktivitet uten å være nær andre mennesker. Derfor tok jeg frem sykkelen litt tidligere i år.

Slipper å gå så ofte på butikken

Solveig bor ikke så langt unna butikken, men hun bruker sykkelen likevel så hun kan fylle opp kurven sin og slippe å handle hver dag.

–Jeg tar sykkelen til butikken for å kunne storhandle litt. Ikke for å hamstre da, men for å slippe å gå ute blant folk like ofte som jeg gjør til vanlig.

Holder seg i aktivitet

Hun skulle til Aker Brygge for å kjøpe seg et puslespill og da var det veldig fint med sykkel. Etter handelen bestemte hun seg for å ta en litt lengre tur mens hun var ute av huset og kose seg litt ekstra ute i det fine været.

–Det er gøy å sykle da! Spesielt nå når det ikke er så mye annet å finne på. Særlig med elsykkel. Da kommer jeg lenger enn jeg kanskje orker å gå eller sykle med vanlig sykkel.

Solveigs favorittur akkurat nå

Solveig kjører en lyseblå Electra Townie og synes det passer best å sykle på asfalterte turveier. Hennes favorittur akkurat nå er å sykle langs strandpromenaden som går helt fra Operaen til Skøyen i Oslo.

–Min sykkel er veldig bysykkel, så det passer best å sykle på asfalterte turveier. Strandpromenaden fra Operaen til Skøyen er super. Det er så deilig å nyte litt sol og puste inn frisk sjøluft.

Bestill forsikring