En tjeneste fra NAF

− Vi hadde ikke klart oss uten elsykkelen

Morten Rørvig (39) kjøpte seg lastesykkel da han flyttet fra Grünerløkka og fikk lenger avstand til både jobb og barnehage. At sykkelen skulle være elektrisk var et krav.

− Jeg eier elsykkel fordi det er veldig praktisk med motorkraft opp bakken til Nordstrand, spesielt når jeg sykler med barna i sykkelvognen. Lastesykkelen ble valgt på grunn av at det er komfortabelt for barna å sitte i den, samt at det gjør det lettere å handle og hente større og tyngre ting. Vi bor såpass nærme sentrum og jobb at vi har ikke behov for bil til daglig, så da er en lastesykkel helt ideelt, forteller han.

Innboforsikringen dekket ikke hele verdien

Da Morten kikket igjennom forsikringene sine oppdaget han at hans eksisterende innboforsikring ikke dekket hele beløpet på sykkelen. Da måtte han tenke nytt. − Jeg har sykkelforsikring igjennom innboforsikringen min, men den er har et tak på en sum som er lavere enn verdien på sykkelen min, så da er det uaktuelt å kun ha den. Jeg valgte NAF MOV først og fremst for tyveriforsikringen, men at det i tillegg er veihjelp er jo en super bonus. Og nettopp veihjelpen fikk familien god bruk for en vårdag i mai.

Lastesykkel med flatt dekk

Veihjelpen leverer!

Veihjelpen ble gull verdt da Morten og familien hadde vært på overnattingstur på Sæteren gård. − Da vi skulle sykle hjem sprengte sykkelslangen på sykkelen til samboeren min. Den er og heldigvis forsikret igjennom NAF MOV. Så da fikk vi veihjelp og sykkelen ble kjørt til et sykkelverksted på Lysaker, forklarer han. − Med en så stor og tung sykkel så var det helt fantastisk å få veihjelp. Jeg vet ikke helt hvordan vi skulle fått fiksa det uten, i og med at det var søndag, og hele slangen måtte skiftes. Alternativet hadde vært å la sykkelen stå igjen og komme tilbake dagen etterpå for å skifte slangen selv, men det er jeg glad vi slapp, legger han til.

Lastesykkel på NAF Bergingsbil

Elsykkelen er mest praktisk, og raskest

En hverdag uten elsykkelen er utenkelig for Morten. Elsykkel er rett og slett det mest praktiske.

− For vår del er det raskere å sykle til både barnehage og jobb med elsykkel enn å bruke kollektivt. Vi har fremdeles barnehage på Grünerløkka, og med alt veiarbeidet som skjer i sentrum nå så tar det fort 45-50 minutter fra Holtet til Grünerløkka. På elsykkel tar det 25 minutter. Samt det er ikke så hyggelig å ta en overfylt trikk der flesteparten av passasjerene ikke tilbyr sitt sete til barna. Vi har ofte måtte bære 2 åringen mens 5 åringen måtte stå og holde seg. Det er ikke en hyggelig opplevelse for dem. Da er det bedre å sette dem i sykkelvognen og sykle til barnehagen, avslutter Morten.

Bestill forsikring