NAF Sykkel
Veihjelp: 08 505

- Pengene var på konto dagen etter

Av: Eirik Aspaas

Nils Erland Mikkelsen (44) og samboeren Vibeke Jørpeland (43) ble frastjålet elsyklene sine til en samlet verdi a 78 000 kroner i et innbrudd. Med NAF MOV sykkelforsikring fikk de hele beløpet erstattet dagen etter de anmeldte saken.

Som mangeårig NAF-medlem var valget enkelt da Nils Erland og Vibeke fant NAF MOV. NAF sitt eget forsikringsprogram for elsykler. Noen få minutter senere var kontrakten signert, og parets sykler var fullt forsikret.

-Valget var enkelt. Dette skulle vi ha. Automatisk trekk hver måned, lav pris, lite styr. Vi hadde selvsagt håpt på at vi ikke trengte å bruke forsikringen noen gang, men så heldige var vi ikke, sier Nils Erland.

Innbrudd i garasjen

En morgen våknet Nils Erland og Vibeke til at en felles garasje var blitt gjort innbrudd i. Begges sykler og sykkelutstyr var borte.

-Det er jo kjipt når sånt skjer, uansett hvor god forsikring du har, sier Nils Erland.

-Siden det var innbrudd, og ikke bare vanlig tyveri tok det også noe lenger tid med anmeldelse, men da vi først fikk meldt saken til NAF MOV gikk ting veldig fort, legger han til.

Sent en søndag kveld logget Nils Erland seg inn på NAF MOV sine sider, og allerede mandag ettermiddag var pengene på konto, og Nils Erland forteller at det hele ikke kunne vært mer smertefritt.

-Vi har allerede bestilt oss nye sykler, og vi gleder oss til å kunne sykle igjen, forteller han, og legger til; Vi har elsykler fordi radiusen man kan bevege seg i blir så mye større. Med elsyklene kan vi laste med oss alt vi trenger til besøk i parker, strender og alt annet vi ønsker. Det er deilig og befriende å slippe bilen, og samtidig få seg litt frisk luft.

Vi blir hos NAF MOV

De nye elsyklene skal også forsikres gjennom NAF MOV.

-NAF MOV er fortsatt det billigste vi har funnet, og vi er svært fornøyde med produktet. Derfor ser vi ingen grunn til å bytte, avslutter han.

Bestill forsikring